مشاوره حقوقی رایگان - سابقه

سلام وقت بخیر
بچه همسایمونو یه نفر توی ماشین شخصی به عنوان مسافر با خودش برده ولی تو راه منجر به ازار و اذیت کودک شده و بچه فرار کرده بعدا از طرف مقابل شکایت کردن ولی بخاطر اینکه ابروشون حفظ شه از شکایتشون صرف نظر کردن توی دادگاه
الان نگران این هستن که ایا برای بچه شون سابقه میشه یا توی سیستم قضایی موردی ثبت میشه؟ یا بعدا در مواقع استخدام به مشکل برمیخوره یا نه ممنونم اگه پاسخ بدین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود خیر این موارد سابقه نیست جهت اطلاع از سابقه با من در تماس باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر سابقه محسوب نمی گردد