مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زایمان

با سلام، بنده دبیر استخدام پیمانی در اموزش و پرورش هستم و در تاریخ 30 اردیبهشت زایمان کردم و به مدت 2 ماه از 6 ماهه اول مرخصی رو از آموزش و پرورش حقوق گرفتم و بعد آموزش و پرورش اعلام کردن که حقوق شما با بیمه بوده است و برای تبدیل 9 ماهه شکایت دادم ، و دیوان رای به دادن 3ماهه دوم حقوق توسط آموزش و پرورش دادن که آموزش و پروش برای 3 ماهه دوم گفتند به دلیل گرفتن دو ماه حقوق از اداره ، دیگر حقوق دو ماه از سه ماهه دوم دریافت نمی کنید،
آیا اداره می تواند حقوق این 2 ماه را به بنده ندهد و جایگزین آن دوماه کند؟

پاسخ ها :

حقوق دوره مرخصی زایمان مرخصی زایمان