مشاوره حقوقی رایگان - استخدام سپاه مشکل

با سلام و خسته نباشید خدمت شما بنده بهمن ماه سال گذشته کارهامو برای استخدام در سپاه انجام دادم و در کمیسیون پزشکی همه مدارک بنده عالی و سالم ثبت شد و در مرداد سال 99 به خدمت مقدس سربازی اعزام شدم و در حین خدمت با ضربه ای زانوی من دچار یک توده خوش خیم شد که مورد جراحی قرار گرفت و پس از ان در اسفند ماه همه کارام برا استخدام انجام شد و فقط از کمیسیون پزشکی منو رد کردن و گفتن بخاطر جراحی شما رد میخاستم ببینم چون در حین خدمت اینجوری شدم هیچ تبصره ای در این موضوع نیست؟ یکساله که من زحمت کشیدم و تو همه مراحل سربلند بیرون اومدم و بخاطر یه اتفاق داخل خدمت سربازی منو رد کردن درصورتیکه من پام هیچ مشکلی نداره و میتونم همه کار کنم خیلی ممنون از زحمت های بی کران شما

پاسخ ها :

رد در استخدامی سپاه کمیسیون پزشکی سپاه استخدامی سپاه استخدام