مشاوره حقوقی رایگان - بکارگیری کارمند در غیر پست سازمانی که در اثر تصادف منجر به فوت شد

باسلام. پدر من علاوه بر پست سازمانی ماشین دولتی رو که تخصصش و پست سازمانیش نبود داده بودند رانندگی هم میکرد که در اثر تصادف در ماموریت فوت نمود. الان من کجا شکایت کنم که حقمون رو بگیریم؟ آیا اصلا میشه شکایت کرد و حقمون رو گرفت؟؟؟

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

اصل بر صلاحیت محاکم دادگستری است شما میتوانید علیه اداره یا سازمان متبوع دادخواستی به خواسته مطالبه دیه مطرح کنید البته دادگاه فرار کارشناسی صادر خواهد کرد تا میزان تقصیر مقصران اصلی حادثه رابر رسی ومسببین حادثه یه میزان تقصیر خود به پرداخت دیه محکوم می شوند