مشاوره حقوقی رایگان - بکارگیری غیر از پست سازمانی

باسلام
بنده با حکم رسمی قطعی با پست سازمانی حسابدار هستم الان اداره مربوطه میخواهد من یک واحد غیر مرتبط که کارش نظارت بر زمین های دولتی هست را به اجبار بفرستند آیا میتوانند این اقدام را انجام بدهند یا نه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد حین استخدام و تعهدات شما در آن سازمان است ر صورتی که غیر قانونی باشد می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله می توانند
مدیر سازمان دولتی می تواند بدون تغییر در حقوق و بدون تغییر گروه شغلی ، پست اداری کارمند را تغییر بدهد
ولی اگر گروه شغلی و حقوق کارمند تغییر نماید کارمند می تواند در دیوان عدالت اداری دادخواست اقامه نماید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق سازمان مربوطه پیگیری بفرمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تغییر محل خدمت از اختیارات مدیران دستگاه بدون اینکه رتبه حقوق و مزایای شما کاسته شود امکان‌پذیر است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

در تغيير شغل و محل خدمت كارمندان كه حسب نياز و بر اساس مقتضيات اداري صورت مي گيرد، امتيازات موضوع ماده 66 قانون مديريت خدمات كشوري كه كارمند در طول خدمت بر مبناي تحصيلات، دوره هاي آموزشي، مهارت، سنوات خدمت و تجربه با رعايت مقررات مربوط به دست آورده است و نيز فوق العاده ايثارگري كه به سبب عوامل ايثارگري پرداخت مي شود، نبايد كاهش يابد.

به عبارت ديگر تغيير شغل و محل خدمت كارمند نبايد منجر به تنزل طبقه و رتبه شغلي وي شود ليكن در جريان اعمال اختيار فوق، تغيير (افزايش يا كاهش) امتيازات شغل نظير امتياز شغل عناوين مديريتي و سرپرستي موضوع تبصره 2 ماده 65 قانون و تغيير ميزان فوق العاده هايي كه به دليل قرار گرفتن در موقعيت شغلي يا خدمت در مناطق و محيط هاي كاري مشخص يا متناسب با نحوه عملكرد يا در موارد خاص با رعايت مقررات مربوط به كارمند تعلق مي گيرد .