مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد تحویل مبل

سلام من 5ماه پیش مبل سفارش دادم و 4 میلیون بیعانه دادم و 9میلیون قرار شد موقع تحویل بدم و توی فاکتور قید شده ظرف 2ماه مبل رو تحویل میدن الان پنج ماه شده ولی مبلی در کار نیست و میگه یا بیا پولتو پس بگیر یا من خودم رئیس اتحادیم برو هرکار دوست داری بکن یا پول بیشتر بده مبلتو بگیر ،،،، الان من باید چیکار کنم مبلی که 13فاکتور کردم شده 30تومن

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

ابتدا اظهار نامه رسمی از طریق اداره پست یا دفتر خدمات قضایی به آدرس شخص بفرستید و از وی بخواهید به تعهدش عمل کند در صورت عدم اقدم از سوی وی به استناد فاکتور یا قرارداد فی مابین به شورا یا دادگاه با ارائه دادخواست الزام به ایفا تعهد خوانده مبنی بر تحویل مبل اقدام نمایید