مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دیرکرد تحویل مبلمان

سلام.
من در تاریخ 7 تیر ماه مبل سفارش دادم و قرار بود 30 تیر مبلمان را به ما تحویل بدن.
الان امروز 20 شهریور ماهه هنوز مبل رو تحویل ندادن و تازه میگه آخر هفته بعد تحویل میدیم.
یک روز میگه پارچه گرون شده، یک روز میگه کارگر نیست، یک روز میگه استیل نیست، یک روز میگه این هفته آماده هست، یک بار میگه قبل از محرم، یک بار میگه قبل از عاشورا، یک بار میگه بعد از عاشورا، بعد از عاشورا میگه دو هفته دیگه، تازه الان میگه هفته بعد.
من الان دو ماهه رو زمین میشینم خونم خالیه هیچ کسی نمیتونه بیاد خونم.
من میخوام ببینم ایشون بابت دیرکرد و بد قولی باید به ما خسارتی بدن؟
یا مبلغی رو بابت خسارت کم کنن یا هر چیز دیگه ای؟
آیا قانونی در مقابل بد قولی اونم دو ماه وجود داره یا نه؟

پاسخ ها :

غلامرضا مرادی

جناب آقای غلامرضا مرادی :

بستگی به محتوای قرارداد شما دارد،اما در هر حال نی توانی در محکمه طرح دعوی نمایید