مشاوره حقوقی رایگان - مهمانی

با عرض سلام و خسته نباشید. حدود 1 سال قبل بنده و چند تن از دوستانم رو در یک مهمانی مختلط دستگیر کردند. اما نه کلانتری بردن و نه تست الکل گرفتن و نه اقدام خاصی انجام دادن. فقط همون شب از ما یک امضا و اثر انگشت و اسم و فامیل و ادرس پرسیدن و گذاشتن بریم خونه. الان بعد از یک سال برای ما ابلاغیه صادر شده و در متنش نوشته شرکت در مجالس مختلط. میخاستم بدونم این ابلاغیه واسه چی هست و الان میخوان واسه ما مجازات تعیین کنن یا فقط یه تعهد میگیرن؟ و اگه مجازات تعیین کنن مجازاتش چیه و آیا میتوان به جریمه نقدی تبدیل کرد یا خیر؟ ممنون

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

سلام و عرض ادب لطفا مشخص بفرمایید از کجا برای شما ابلاغ صادر شده و به شما ابلاغ شده

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
اتهام شما ارتباط نامشروع هستش
مجازاتش ١ تا ٩٩ ضربه شلاقه
اگر سابقه ايي نداشته باشيد قاضي ميتونه تبديل به جزاي نقدي بكنه