مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

با سلام شریکم که با هم کارخانه ای باهم تاسیس کرده بودیم بعلت اختلاف مالی اومدم بیرون یه سفارش بهم خورد با توجه به بدهی های کارخانه کار رو گرفتم و انجام دادم و بدهی های فوق رو پرداخت کردم رفت از من شکایت بعنوان جعل و خیانت در امانت و استفاده از اسناد مجعول کرد در دادسرا منع تعقیب خورد اعتراض داد دادگاه هم و کارشناسی و غیره انجام شد و حکم منع تعقیب صادر شد دوباره بابت سایت شرکت که قبلا انجام داده بودم شکایت کرد و اون هم منع تعقیب صادر شده الان میتونم بعلت اتهام خیانت در امانت و جعل و اینکه آبروم رو در صنف برده شکایت کیفری کنم ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن هزینه وکیل برای اینکار چقدره

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
با تحقق شرایطی، امکان طرح شکایت کیفری به اتهام افترا و نشر اکاذیب وجود دارد

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید