مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

زن برادر من مرا ب جرم خیانت در امانت شکایت کرده است . بعد برگزاری دادگاه قرار منع تعقیب برای من صادر شده است . پولی ک از حساب زن برادر من ب حساب من واریز شده بود کاملا متعلق به برادرم بود و دو نفر شاهد هم داریم ک این خانم جلوی روی آن ها گفته ک پول متعلق به شوهرم بود . حالا من می‌خوام اعاده حیثیت کنم ؟ آیا پرونده دوباره بررسی میشود ؟ دوم اینکه پول ک هزینه وکیل هم کرده ام می‌خوام شکایت کنم . لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت و هزینه وکیل را طبق تعرفه می توانید مطالبه کنید که باید دادخواست بدهید.
اعاده حیثیت به نظر نتیجه ای نخواهد داشت.

مهدي  داودي

مهدي داودي :

پس از صدور قرار منع تعقیب و ابلاغ به طرفین در صورت عدم اعتراض به قرار صادره از جانب شاکی، امکان اعاده حیثیت وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با احراز سونیت امکان طرح شکایت افترا وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت افترا از او شکایت کنید و دادخواست بابت مطالبه هزینه دادرسی و حق الزحمه وکیل بدهیدپول وکیل هم طبق تعرفه باید پرداخت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید تحت عنوان افترا شکایت کنید و در خصوص هزینه وکیل دادگستری دادخواست مطالبه خسارت بدید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اعاده حیثیت به نظر نتیجه ای نخواهد داشت.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
در صورتی که شاکی با سو نیت اقدام به طرح شکایت واهی علیه شما کرده باشد تحت عنوان افترا می توان علیه او شکایت مطرح کرد ولی اگر به لحاظ نداشتن مدرک کافی نتوانسته باشد ادعای خود را اثبات کند شما نمی توانید علیه او شکایت کنید. بابت پول وکیل هم می توانید دادخواست علیه او بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر سونیت احراز شود قابل شکایت افترا می باشد
جهت مطالبه حق الوکاله و...دادخواست دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سوء نیت شخص مذکور در خصوص شکایت کیفری کرده که علیه شما مطرح گردیده است احراز نگردد شکایت شما نیز ردخواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید سوء‌نیت ایشان را بتوانید اثبات کنید تا به جرم افترا بتوانید از وی شکایت و در خواست اعاده حیثیت نمایید. صرف قرار منع تعقیب الزاما مجوزی برای شکایت جهت اعاده حیثیت نیست. در صورت شکایت می توانید خسارات دادرسی از جمله حق الوکاله وکیل طبق تعرفه را نیز مطالبه نمایبد.