مشاوره حقوقی رایگان - لواط

سلام یکی از دوستان من روشون نشد خودشون پیام بدن مجبور شدم من پیام بدم این دوست من یکسال پیش به صورت دفعات مکرر رابطه دخول (لواط) به صورت مفعول بوده ولی توبه کردند و دیگه به سمتش نرفتن و الان میخان استخدام نیروهای مسلح بشن به نظرتون در استخدام مشکلی به وجود میاد و یا رد میشن؟
و هم در آزمایش ازدواج معلوم میشه؟

پاسخ ها :

معاینه مقعدی برای استخدامی نظام تشخیص رابطه مقعدی در استخدام معاینه مقعدی لواط استخدام