مشاوره حقوقی رایگان - لواط در پزشکی قانونی و استخدامی

با سلام خدمت همگی بنده دانشجوی ارشد حقوق قضایی هستم و با عرض پوزش از وکلای عزیز اظهار نظر بنده رو ببخشید بله لواط کاملا در معاینات پزشکی قانونی که توسط پزشک، قانونی، انجام میشود قابل تشخیص هست حتی یکبار و اندک. و جرم محسوب میشود برای درس پزشکی قانونی همراه استادم به اونجا رفتیم البته ما حق ورود به اتاق معاینه نداشتیم با توضیحات استاد و نحوه معاینه بگم که در مبحث لواط برای استخدام نظام چند نفر میرن تو اتاق پزشک و به همه میگن رو به دیوار و نوبتی میان پیش پزشک و کاملا لخت میشن و هم آزمایش مقعد و هم بیضه ها انجام میشود و با یک نگاه ساده پزشک با تجربه معلوم میشود که این مقعد مشکل دارد البته چون کرامت انسانی باید حفظ شود جواب رو فقط به خود او و روی برگه مینویسند و جز پزشک کسی بدن او را نمیبینه و اگر مشکل داشت و اعتراض کرد برای آزمایشات بیشتر باید ازمایشات گوارشی انجام شود که ایا فرد یبوست شدید داشته در حدی که به مقعد اسیب برساند که اونم ساده نیست و یبوستی است که با دوام و چند ساله باشد نه یبوست های عادی که با عادات غذایی ایجاد میشود
لطفا روی نفس و جسم خود غیرت ندارید وارد نظام مقدسی که زیر سایه خداوندیه که در اون لحظه انجام از او نترسیدین و مرتکب گناه کبیره شدین نشوید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در استخدام نظام به شکلی که شما اعلام می کنید مقعد معاینه نمی شود و من از اشخاصی که جدیدا استخدام نظام شده اند سوال کرده ام که در پاسخ گفتند که مقعد معاینه نمیشه و صرفا بیضه معاینه می شود .
در بحث لواط اگر شکایتی شده باشد مسلم است که مقعد معاینه می شود و حتی اگر یکبار هم انجام شده باشد قابل تشخیص است
توجه داشته باشید اگر مقعد آسیب دیده باشد این موضوع لواط را ثابت نمی کند چون ممکن است از طریق دیگری آسیب دیده باشد.
قسمت آخر توضیحات شما مبهم است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به بررسی دارد
نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید