مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شناسنامه برای فرزند حاصل ازدواج موقت

سلام من 6 ساله همسر موقت اقایی هستم که از من کوچکتره و به همین دلیل حاضر به ازدواج دائم نیست الان ازشون باردارم و میخوام بچه رو برخلاف میل ایشون نگهدارم به تنهایی و جدا بشم ایشون حاضر به همکاری نیست
سوالم اینه ایا میتونم بدون حضور و تایید ایشون برای بچه شناسنامه بگیرم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. هم می توانید شناسنامه بگیرید و هم با در دست داشتن دفترچه عقد موقت ، دادخواست الزام به ثبت عقد موقت را بخواهید