مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام. بنده یه پرایدی اخر سال 98 خریدم که یه خرده پولش برای برج سه 99 بوده. سند و وکالت دست خودش بوده. وکالت از تاریخ ماشین ازش خریداری کردم گرفته. باقی پولو که دادم. وکالت و سند را گرفتم و گفت مهلت دارد. که تمام شده بود. حالا صاحب پلاک کسی دیگه هست بهش زنگ میزنم میگه یک میلیون بده تا بیام. حالا جناب چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

بهترین راه حل قانونی آن هست که دادخواست با خواسته الزام به تنظیم و انتقال سند رسمی مطرح نمایید
البته خواندگان باید فروشنده خودرو به شما و صاحب سند و ایادی بین این دو نفر باشند ( یعنی اگر افرادی دیگری نیز بین این دو نفر بعنوان خریدار و فروشنده باشند)