مشاوره حقوقی رایگان - دیه دیسک کمر آسیب مهره 3و4و5

سلام خسته نباشید.. من شهریور ماه عمل دیسک انجام دادم 2ماه استعلاجی بودم.. به دلیل سختی شرایط زندگی برگشتم همان کارخانه کار میکنم به امید کار سبک بهم بدن ولی همچین کاری نکردن.. الان به دلیل سختی کار و درد مجداد کمر می خواهم تسویه کنم. آیا شکایت کنم. چیزی گیرم میاد.. و به نظر شما تقریبا چقد گیرم میاد.. همه مدارک پزشکی دارم... ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، به نظر نمی‌رسد که مسبب دیسک و درد مجدد کمر شما کارفرما باشد ، شما با اختیار به کار بازگشته اید و مختار بوده اید که کار سخت را ادامه ندهید به نظر بنده، شکایت راه به جایی نخواهد برد.