مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه با رسید عادی

با عرض سلام بنده یک رسید از یک نفر دارم که 120 میلیون تومان قرض الحسنه از بنده دریافت کرده و الان پنج سال گذشته رسید اینکه پول ریختم به حسابش هم در سال 94 دارم ایشان یک رسید عادی به من داد و فقط امضا داره که این مبلغ به من تا 2 ماه بعد پرداخت کنه اثر انگشت ندارد اما امضا دارد و همچنین امضا شاهد نداره . حالا که شکایت کردم ازش قاضی قبول نکرد تامین خواسته بدم اجرا قبل از ابلاغ درخواست دادم با اینکه به قاضی گفتم خسارت احتمالی هم پرداخت میکنم ... وقت رسیدگی گذاشته هر دو نفر ما را خواسته حالا ایشان دو شاهد آورده که ایشان به من این مبلغ پرداخت کرده اما هیچ واریزی هم به حساب من ارائه نداده چون در واقع پولی به من نداده و ادعا کرده که من پولمو گرفتم در صورتی که من دو تا چک به مبلغ 30 میلیون و یکی دیگه 300 میلیون از ایشان داشتم که بابت جنس بوده و با برگشت آنها ملک ایشان به مزایده گذاشتم فروختم و ایشان ادعا کرده این رسید 120 میلیونی هم شامل همون چک ها بوده که بنده با آن چک ها ملک ایشان فروختم و حقمو گرفتم ...
لطف بفرمایید راهنمایی بفرمایید چگونه از حق خودم دفاع کنم با دروغی که به دادگاه گفته ؟ چک های من ارتباطی به این رسید نداره . مبلغ ها و تاریخ هاشم فرق میکنه با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوستان سوالات خود را به طور دقیق بپرسید به نحوی که پاسخ های کوتاه داشته باشد. چطور ممکن است نحوه دفاع در دادگاه را در پاسخ یک سوال توضیح داد.