مشاوره حقوقی رایگان - منزل مشترک

با سلام و احترام
در مورد منزل مشترک با همسر
1- آیا مرد میتواند منزل مشترک با همسرش را بدون اجازه ی وی و عدم دسترسی به سند منزل بفروشد ؟
2- در صورت اجرای مهریه از طرف زن مرد میتواند از دادگاه درخواست فروش خانه را بدون رضایت زن بنماید ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
مرد میتواند منزل مسکونی که متعلق به اوست را بفروشد اما مکلف است منزل مستقل با رعایت شئونات عرفی برای زوجه فراهم کند .
مرد میتواند در ازای بدهی خود در هر پرونده مالی ، هر مالی را که متعلق به اوست به دادگاه معرفی نماید و از دادگاه درخواست فروش آن و پرداخت دین از آن را بنماید و دراین خصوص رضایت زن شرط نیست.
موفق باشید