مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی صادر شد در شهر دیگر بدون احضاریه

سلام
اذر ماه 98 پیامکی اومد : پرونده شما با شماره ..... بایگانی به شعبه .... دادیاری مشهد ارجاع شد
مجدد در اردیبهشت 99 دقیقا پیام قبلی اسمس اومد .
و الان این پیامک اومده:
در مورد پرونده شماره ..... با ردیف فرعی ...در شعبه .... دادیاری شیراز قرار نهایی صادر شد!

ثنا نداشتیم و بعد پیامک اخر،در سامانه ثنا ثبت نام کردیم و چیزی داخلش نیست.
شماره پرونده رو دادیم به وکیل و رفتن بررسی به دادیاری مشهد.
وکیل گفت پرونده نیابتی بود و مدارک توش نیست و گفتن از شیراز باید پیگیری کنید.
وکیل در مشهد گفتن دوتا پرونده س و یکی سال 98 مختومه شده و یکی بازه .(فقط همون یک شماره پرونده رو دادیم به وکیل)

وکیل در مشهد گفتن چیزی که در پرونده مشهد بوده اینه که شیراز از مشهد خواسته که در مورد این افراد از نظر اخلاقی چه نظری دارید!!؟؟
احضار هم نشدیم برای توضیحات. احضاریه نیومد. در ثنا چیزی ثبت نشده و اسمس مبنی بر احضاریه نیومده.

اینکه از نظر اخلاقی نظر بدید یعنی چی؟
چرا احضارمون نکردن برای توضیحات؟
یعنی محکوم شدیم؟
بنظرتون با این شرایط پرونده مختومه شده (چون احضارمون نکردن برای توضیحات و سوالشون از مشهد این مورد اخلاقی بوده؟)؟؟
چرا با یک شماره پرونده دوتا پرونده وجود داشته؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید برای مطالعه پرونده به دادسرا شیراز مراجعه کنید تا علت موضوع و
جرم ، مشخص بشود و سپس اقدام قانونی نمایید . و در دادسرا شیراز ، قرار نهایی دادسرا مبنی بر جلب به دادرسی یا منع تعقیب شما صادر شده و پرونده به دادگاه کیفری برای صدور رای ارسال خواهد شد

تماس بگیرید تا..