مشاوره حقوقی رایگان - تصمیم نهایی

با سلام بنده به خاطر دعوا با یکی از اشناها به کلانتری شکایت کردم و با قاضی کشیک هماهنگ شد ولی بعدش همانجا در کلانتری رضایت داده ام
اما بعدش دو پیامک برام ارسال شده که
به شعبه 223 دادیاری ارجاع شد بعد چند روز پیامک اومده که قرار نهایی صادر شد و بعد از چند روز ابلاغیه الکترونیکی اومده در مورد تصمیم نهایی عایا با این که بنده رضایت دادم و هیچ مشکلی با شاکی ندارم چرا پیامک میاد و نتیجش چی میشه؟ ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

اگه نزاع دسته جمعی نبوده باشه که جنبه عمومی هم داره، قرار نهایی دادسرا همون منع تعقیب یا برائته و پرونده مختومه میشه
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به سامانه ثنا مراجعه و رای دادگاه را مشاهده نمایید شاید علیه شما صادر شده باشد