مشاوره حقوقی رایگان - شکواییه

سلام. از طریق مراجع قضایی از شخصی شکایت کردم که اون شخص هم از من شکایت کرده بود قبلا نزاع داشتیم باهم، از طریق شماره پرونده قبلی خواستم که شکایتم متصل به اون پرونده قبلمون باشه همه چی اوکی شد ولی فردا اس ام اس اومد که پرونده شما به یه دادگاه دیگه انتقال داده شد در صورت عدم دریافت پیامک به بعد یک روز کاری به محل ارسال شده مراجعه کنید
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند مرسی

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
برای تجمیع پرونده باید طرفین موضوع و منشا دعوا یکی باشه و قاضی اگه تشخیص بده باهم رسیدگی میشه و اجباری نیست.