مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن سامانه ثنا

سلام کسی بخواد از روی شماره شکایت کنه و سامانه ثنا ثبت نام نکرده باشه شخصی که ازش شکایت شده بازم براش پیامک میاد یا باید حتما داخل سامانه ثبت نام کنه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هر دو طرف باید ثبت نام ثنا کرده باشند . پیامک برای کسانی می رود که ثبت نام ثنا را انجام داده باشند .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که فرد ثنا داشته باشد برای او پیامک ارسال میشود در غیر این صورت ابلاغیه به صورت فیزیکی به ایشان ارسال خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به درود باید حتما ثبت نام کرده باشد تا پیامک دریافت کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگه ثنا داشته باشه بهش ابلاغ میشود

محمد داودی

جناب آقای محمد داودی :

سلام واحترام
درصورتی که درسامانه ثناثبت نام نکرده ایدابلاغ به آدرس اعلام شده توسط شاکی ارسال میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است پیامک ارسال بشه تا در سامانه ثنا ثبت‌نام کنه.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیامک در صورتی برای افراد ارسال خواهد شد که در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشند . در این صورت است که تمامی ابلاغیه ها به صورت فیزیکی ابلاغ خواهد شد . در غیر این صورت ( یعنی عدم ثبت نام اشخاص در سامانه ثنا ) ابلاغیه ها به صورت فیزیکی و دستی توسط مامور ابلاغ ، ابلاغ خواهد شد تا اشخاص مطلع شوند .

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

کسی که اقدام به طرح دعوی میکنه باید سامانه ثنا ثبت نام کرده باشه کسی هم که سامانه ثنا نداره ازش شکایت بشه مامور ابلاغ میکنه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر طرف مقابل که ازش شکایت میکنید یعنی مشتکی عنه سامانه ثنا نداشته باشد ابلاغ اوراق ضایع بصورت دستی درب منزل ایشان یا آدرسی که ازش وجود داشته باشد ارسال میشودد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
باید حتما داخل سامانه ثبت نام کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست سامانه‌ ثنا داشته باشد ملاک سامانه‌ ثنا است