مشاوره حقوقی رایگان - نحوه هزینه اوقاف

سلام 14سال قبل توسط اموزش و پرورش و همیاری شهرداری خوابگاه های دانشجوی معلمین که اوقاف بود جهت منازل معلمین از سوی تعاونی مسکن فرهنگیان با پرداخت مبالغی به آپارتمان در واحدهای 84 متری درست شد به علت دیرکرد در ساخت و عدم به موقع تحویل هنوز سند نداریم الان می خواهند سند بدهند و میگویند بابت اوقاف باید هزینه زیاد به نرخ امروز پرداخت شود در حالیکه سالهای قبل سند را صادر نکردند و میخواهند بابت تاخیر از ما پول اضافی بگیرند نمیدانیم چقدر باید پرداخت کنیم مگر هزینه اوقاف واحد 84 متری چقدر است که اینها میخواهند بالای 10000000 تومان بگیرند

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حق پذیره ابتدایی اوقاف 30 درصد ارزش روز عرصه و در هر نقل و انتقال 15 درصد ارزش روز عرصه است