مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی قاچاق و مشکل ریجستری

سلام دوماه پیش یک ایفون x 256 از فروشگاه خریدم گفتن تا یکماه آنتن داری قبلش ریجستری رو برات انجام میدم الان حدودا 1 ماهه آنتن ندارم فروشگاه یکبار وصلش کرد همتا پیام داد ده روز دیگه فرصت داد بشون باز مهلت تمام شد انتنم رفته فروشگاهم میگه داریم انجام میدیم ولی خبری نیست لطفا بهم بگید چکار کنم کدوم شعبه تعزیرات شکایت کنم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

چون از شما امضا میگیرن در فاکتور خرید به شما اعلام میشه که بدون رجیستر هست برای همین نمیتونید کاری کنید بهتره که بتونید پاسپورت پیدا کنید