مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با عرض سلام
شخصی مبلغی را به حساب خانمم با درخواست من که شماره کارت خانمم را براش پیامک کردم واریز کرد و از خودم بابت این واریزی رسید گرفت بعد از مدتی از خانمم برای واریزیها و از خودم برای رسیدی که بابت واریزیها دادم شکایت حقوقی کرد و برای شکایت واریزیها به حساب خانمم حکم به نفع او صادر شد البته ما داریم اعتراض میزنیم ولی برای شکایت رسید از خودم تونستیم ثابت کنیم این رسید بابت واریزیها بوده و رای قطعی به نفع ما شد آیا با توجه به اینکه از رسید امانت سوء استفاده کرده و این قضیه ثابت شده میتوانم از او به عنوان خیانت در امانت شکایت کنم و یا به عنوان دیگری؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

نیاز به جزییات دقیق تر در مورد اینکه رسید بابت چه چیزی و به چه شکل بوده است