مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت رسید بابت پرداخت پول

با سلام و احترام
من یه قولنامه دستی برای خرید ماشین نوشتم و داخلش ذکر کردم که مبلغ رو طی دو چک رمزدار به فروشنده میدهم، بعد از فک پلاک و انجام امور مربوط به برگه سبز ماشین که به اسم خودم شد دوتا چک رمزدار رو به خریدار دادم ولی نه ازش رسید گرفتم و نه توی قولنامه ذکر کردیم، چون ماشین به نامم شد گفتم شاید لازم نباشه. میخواستم بدونم برام مشکلی ایجاد میکنه یا خیر؟ و اگه لازمه برم توی قولنامه بنویسم.
با تشکر

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
چنانچه چک در وجه فروشنده صادر شده باشد مشکلی نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بنویسید بهتر است ولی کلا مشکلی ندارد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
چنانچه چک در وجه فروشنده صادر شده باشد مشکلی نخواهد داشت در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

هیچ تغییری در مبایعه نامه ندهید زیرا ممکن است در آینده دچار مشکل بشوید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود