مشاوره حقوقی رایگان - ارسال عکس شناسنامه و کارت ملی

سلام خسته نباشین من برای آگهی کار در سایت درج آگهی ... برای یه نفر عکس کارت ملی و شناسنامه و عکس خودمو فرستادم اشتباه کردم چجوری میتونم برای جلوگیری از سو استفاده اقدام کنم ؟ برم دادگاه ؟ برای طرف اظهار نامه بفرستم و اینکه چجوری این کارو بکنم خیلی ممنون

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
شما فقط عکس فرستادید و طرف مقابل که سوءاستفاده ای نکرده فعلا اقدام قانونی از جانب شما متصور نیست.