مشاوره حقوقی رایگان - تصرف و تخریب جوی اب زمین موروثی توسط همسایه

با سلام. یک زمین ارثیه ی پدری داریم که چندین ساله همسایه از این زمین استفاده میکنه. برای این زمین از داخل زمین همسایه از قدیم جوی اب بوده برای ابیاری. حالا همسایه چند سالی است این جوی اب را تخریب کرده و ادعا میکند جوی اب موجود نیست و اصلا وجود نداشته. یکی از وراث شکایت کرده و با توجه به تحقیقات و شواهد به اثبات رسیده که جوی اب باید باز شود. اما دادگاه الان گیر داده چون زمین موروثی است باید انحصار ورثه بیارید و یا همه ی وراث باید شکایت کنن. با توجه به این که انحصار ورثه طولانی است و وراث هم هر کدوم در شهر دیگه هستن و برای این پرونده زحمت زیادی کشیدیم؛ یکی راهنماییم کنه که چیکار باید بکنم؟ ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

درست است. 1_ یا باید انحصار وراثت باشد. 2_ یا همه وراث شکایت کنند. 3_ یا همه وراث به یک نفر وکالت بدهند و با آن وکیل دادگستری گرفته شود. 4_ یا یک تقسیم نامه ای تنظیم شود و آن زمین در سهم آنها که می توانند به دادگاه بیایند قرار بگیرد.