مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بدهی متوفی

برادر من فوت شدن و مقداری بدهی دارن آیا پرداخت این بدهی برعهده پدر و مادر بنده که وارث هستن میباشد

پاسخ ها :

محمد  صابر

محمد صابر :

با سلام
چنانچه از متوفی اموالی بجا مانده باشد وراث قبل از تقسیم می بایست نسبت به پرداخت دیون اقدام و سپس اموال را تقسیم نمایند و اگر اموال بین وراث تقسیم شود و بعداً طلبکارانی پیدا شود وراث به نسبت سهم الارث خود مکلف به پرداخت دیون متوفی هستند لذا در فرض سوال جواب مثبت است بله