مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار امر مختومه و مرور زمان و قرار موقوفی تعقیب

سلام از کسی به جرم خیانت در امانت و فروش مال غیر شکایت کردم قرار نهایی که صادر شده رو متوجه منظورش نشدم لطفا راهنمایی کنید ، متن قرار اینه موضوع مشمول اعتبار امر مختومه شده است و در خصوص بزه تخریب موضوع مشمول مرور زمان شده است و اتهام انتسابی بوده قرار موقوفی تعقیب متهم صادر و اعلام میگردد. باتشکر

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

باسلام
امر مختومه يعني قبلا در دادگاه ديگري به همين امر رسبدگي شده و موضوع مختومه شده است
مشمول مرور زمان يعني زمان زيادي گذشته و ديگر تميتوانيد نسبت به اين امر شكايت كنيد
موقوفي تعقيب يعني تعقيب متهم خاتمه پيدا كرده است و پرونده به نفع متهم بسته شده است