مشاوره حقوقی رایگان - خرید اپارتمان قولنامه ای

سلام و عرض ادب و احترام.
دوستان قصده خریده یه واحد اپارتمان دارم.اپارتمان دسته اوله و هم اکنون خالیه.فروشنده یه خانم کارمنده ساکن تهران.مجتمع از لحاظ گرفتن سند برای واحد ها هیچگونه مشکلی نداره و هر مالکی بخواد با یه مبلغی میتونه سند دریافت کنه.ایشون سند نگرفتن و در اصل واحدو قولنامه ای میخواد به من بفروشه.اولا با توجه به اینکه دمه عیده برایه محضر باید وقت قبلی بگیرم؟تو محضر از ایشون چه تعهداتی باید گرفت؟ ایا برای سند هم باید وکالت بلاعوض بمن بدن؟در کل تو محضر بگم چه کاراییو انجام بدن که بعد ها مشکلی برام پیش نیاد از لحاظ قانونی.قبلا از پاسخگویی دوستان گرانقدر متشکرم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در قولنامه ذکر کنید که فروشنده موظف است ظرف مثلا 6 ماه سند را از اداره ثبت اخذ کند. و به نام خریدار انتقال بدهد و هر گونه هزینه اخذ سند بر عهده فروشنده می باشد و اگر فروشنده در ظرف مهلت مقرر ( 6 ماه از تاریخ قولنامه ) سند را به نام بنده یا هر شخص دیگری که بنده اعلام کنم ، انتقال ندهد فروشنده موظف است روزانه مبلغ مثلا سیصد هزار تومان به عنوان وجه التزام به خریدار بپردازد
موفق باشید