مشاوره حقوقی رایگان - فروش اعیان بدون عرصه

سلام و عرض ادب.
بنده چند سال پیش یک واحد آپارتمان در طبقه چهارم یک ساختمان که به صورت مشارکتی ساخته شده بود را از سازنده به صورت قولنامه ای خریدم. الان متوجه شدم که ملک این ساختمان دارای ‌سه دانگ سند وکالتی بوده که مالک ملک به هر کدام از مالکان سه طبقه دیگر یک دانگ به صورت رسمی و محضری واگذار کرده که بنده از این موضوع بی اطلاع بودم. الان که من سهمی از عرصه ندارم. آیا این مسئله در آینده برای من مشکل ساز خواهد بود یا نه؟ آیا من از مشاعات این ساختمان سهمی دارم؟ ضمن این که در قولنامه من به این مسئله اشاره ای نشده است.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به حق چه چیز ای نشنیده !!!! چطوری میشه شما اعیانی داشته باشید اما عرصه نه مگر ماده 147 ثبتی باشد