مشاوره حقوقی رایگان - تعهد پرداخت اقساط وام

سلام و خدا قوت
از یه نفر مبلغ 12میلیون طلبکار بودم چون توانایی پرداخت یکجا را نداشت طبق قرارداد عادی تعهد نمودند که در عوض طلبم اقساط وام اینجانب به مبلغ 15میلیون را پرداخت کنند و در صورت تاخیر روزانه 100000تومان به حساب اینجانب واریز نمایند. الان دو قسط معوق دارد آیا من میتوانم دادخواست پرداخت اقساط و جریمه را بدهم یا اول باید خودم اقساط را به بانک واریز کنم و بعدش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قرارداد خصوصی شما مطابق ماده 10 قانون مدنی در صورتی که خلاف قانون و شرع نباشد نسبت به دو طرف موثر است. اما در این موضوع اولا به نظر تاخیر تادیه ای که تعیین نموده اید برخی محاکم غیر شرعی دانسته و نمیپذیرند.
بانک هم فقط شما را می شناسد نه آن شخصی که تعهد بدهی شما را کرده.
شما می بایست خودتان پرداخت کرده و با در دست داشتن مدارک پرداخت و قرارداد مربوطه ، دادخواست مطالبه وجه بدهید