مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شرکت

با سلام و خسته نباشید
و تشکر بابت سایت بسیار بسیار خوبتان
واقعا عالیه
سوالی داشتم
ما میخواستیم یک واحد تولیدی راه بیاندازیم که در زمینه های متفاوتی قصد فعالیت دارد
از طرفی هم چون کار ما یک کار جدید و ابتکاری میباشد
میخواستم بدانم در زمینه ثبت شرکت و ثبت برند و لوگوی مخصوص از کجا باید شروع کنیم که در میانه ی راه نتوانند ایده ی ما را بدزدند
و در کل روند ثبت یک شرکت به عنوان راس که دارای زیر مجموعه های تولیدی مختلف باشد چگونه هست و به کجا باید مراجعه شود و چه چیزهایی نیاز دارد؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

برای ثبت شرکت بدواً نیاز به مجوز خاصی نیست. اما برای راه اندازی کارخانه باید جواز تأسیس و پس از تأسیس پروانه بهره برداری اخذ کرد. جواز تأسیس و پروانه بهره برداری معمولا توسط ادارات کار، صنایع و معادن استان محل اقامت صادر می شود مگر این که در موارد خاص به مجوزهای دیگری نیز نیاز باشد. اگر با مسائل حقوقی ثبت شرکت ها آشنایی دارید خودتان می توانید به سایت sherkat.ssaa.ir مراجعه کنید و در سمت چپ صفحه سایت به قسمت سامانه پذیرش تأسیس و ثبت تغییرات مراجعه کنید و اطلاعات مربوطه را تکمیل کنید و برای ثبت علامت تجاری به سمت چپ همان سایت و قسمت مرکز مالکیت معنوی مراجعه کنید. اطلاعات جامع تر در سایت ذکر شده موجود است. اگر اطلاعات حقوقی شما کامل نیست می توانید در قسمت وکیل می خواهم وبسایت ما برای ثبت شرکتتان درخواست وکیل کنید.