مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در تحویل ملک

با سلام. بنده ملكي را خريداري كردم فروشنده با يک سال تاخير ملک را تحويل داد. صورتجلسه تحويل نيز صرفا به مورد تحويل با تاريخ روز تحويل و امضا شاهد مي باشد.
آیا با وجود تحويل گرفتن ملک ميتوانم خسارتي كه در مبايعه نامه منظور شده است را مطالبه كنم؟

پاسخ ها :

خسارت تاخیر در تحول ملک مطالبه خسارت تاخیر در تحویل ملک تاخیر در تحویل ملک