مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در تحویل ملک

با سلام و آرزوی سلامت.ی
اینجانب یک واحد آپارتمان در 98/9/14 پیش خرید نمودم و کلیه تعهدات که پاس شدن 3 چک بود سر موقع انجام شد. تاریخ تحویل ملک 99/5/15 بود و تاریخ سند 99/12/1 مصادف با روز جمعه بود. که با چک بانکی فردای آن روز یعنی شنبه به دفترخانه رفته و گواهی عدم حضور فروشنده صادر گردید. در گواهی هم نوشته شده صدور اولین روز اداری پس از موعد مقرر که جمعه بوده است. تا امروز هم که آپارتمان تحویل نشده ولی الان آماده است.
به تاریخ 1400/2/26 هم به دفتر قضایی مراجعه نمودم و موارد زیر را خواستار شدم:
تحویل مورد معامله - خسارت تاخیر در تحویل ملک 284 روز - خسارت تاخیر در سند تا روز دادخواست 83 روز - خسارت هزینه دادرسی

نظر به این که در مبایعه نامه ذکر شده که هر کدام از طرفین در صورت عدم اجرای هر یک از تعهدات به ازای هر روز مبلغ 100 هزار تومان خسارت در نظر گرفته شده است. آیا می توانم خسارت تحویل ملک را بگیرم یا نه؟ برای خسارت تاخیر سند چطور؟
در تاریخ 1400/3/30 هم زمان دادرسی در شورای حل اختلاف اعلام شده است. آیا به مشکلی ممکن است بربخورم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

اكرم  حق شناس

اكرم حق شناس :

مطالبه کلیه خسارات وارده وخسارات تاخیرمستند به مبایعه رو حتما بدید