مشاوره حقوقی رایگان - ماده 28 سازمان اداری استخدامی

سلام من در آزمون استخدامی ماده 28 شرکت کردم و قرار بود به بومی ها امتیاز بدهند ولی این امتیاز شامل مرکز شهر ها نمی شد و من در بخش شهرستان تبریز زندگی میکنم حالا امتیاز بومی به من تعلق نگرفته آیا سازمان اداری استخدامی نباید گزینه های مورد قبول را مشخص میکرد یا وقتی من گزینه بومی را فعال کردم نباید تذکر میداد که محل انتخابی شما مرکزاستان محسوب میشود در حالی که وقتی کد رشته ام را اشتباه زدم Error داد خواهش میکنم کمکم کنید چون محل زندگی ما در روستای لاهیجان - خسروشاه است و 15 کیلومتر با مرکز شهر فاصله دارد آیا سازمان اداری و استخدامی نباید بیشتر توضیح می داد که مراکز استان ها و بخش های تابعه تو رو خدا کمکم کنید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سعی کنید با خود سازمان‌و‌مسئول مستقیمش‌در‌میون بگذارید و مطرح کنید