مشاوره حقوقی رایگان - تغییر عنوان شغلی در بیمه

سلام.. بنده نماینده یک شرکت پیمانکار شهرداری هستم .. عناوین شغلی یکسری از نیروها توسط شرکت قبل به اشتباه در بیمه رد شده .. اولا اصلاح را انجام دهم یا خیر و در ثانی در گذشته که به اشتباه رد شده به چه شکل قابل پیگیری میباشد

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام ارسال اشتباه عناوین شغلی توسط شرکت قبل باید با اصلاح خودشرکت انجام بشه واز طریق شما امکانپذیر نیست