مشاوره حقوقی رایگان - تغییر عنوان شغلی

باسلام وعرض ادب
بنده بیست سال درشرکتی باشغل راننده لیفتراک کارکرده ام که ده سال اول را راننده به بیمه معرفی شده ام حال برای اصلاح عنوان شغلیم ازشرکت سابقه کار دال بر راننده لیفتراک بودنم گرفته ام لطفا راهنمایی کنید اول چکارکنم وکجابرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و....

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با توجه به کد بیمه ای خود به اخرین اداره تامین اجتماعی محل کار برو و نامه را تحویل بده ودرخواست تغییر عنوان شغلی بده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید