مشاوره حقوقی رایگان - معرفی مال توسط بدهکار

با سلام و عرض ادب: آیا وقتی کسی در مورد بدهی محکوم میشود اگر مال معرفی نماید و آن مال به مزایده گذاشته شود و فروش نرود تکلیف بدهکار چیست آیا طلبکار مجبور به برداشتن ان مال طبق نظر کارشناس است یا میتواند بگوید ان مال را نمیخواهم و اگر مال را نخواست از نظر قانونی فرد بدهکار باید چیکار کند. ممنون

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

قانونا طلبکار یا باید ان مال را قبول نماید یا مال دیگری از بدهکار معرفی نماید
ولی در عمل و رویه قضایی متاسفانه من مواردی دیده ام که حکم جلب بدهکار را میدهند