مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ منزل

سلام وقت به خیر
ما یه منزل خریدیم که 4 طبقس 8 واحد هنوز سند نیومده و قرار برج 5 بزنن سندا
داخل قولنامه نوشته شده بدون پارکینگ ( پارکینگ داخل حیاط ) دو واحد از خونه پارکینگ داخل حیاط و بقیه زیر سقف دارن حیاط و پارکینگ دست همه
حالا سوالم اینجاست که داخل سند چی مینویسند ؟ بدون پارکینگ ؟ و اینکه همسایه ها میگند شما ماشین بزارید تو حیاط وقتی میخواین در بیارید ماشینا که پشتتونن را میخواین بگین بیان بردارن درصورتیکه همه همین طورن آیا میتونند حق پارک ما داخل حیاط را ازمون بگیرند ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درصورتیکه پارکینگ شما مشاعی باشد یعنی در قسمت مشاعات حیاط حق پارک داشته باشید اصولا میتوانید در مشاعات وبا رضایت کلیه مالکین پارک نمایید در غیر اینصورت با توجه به عدم وجود پارکینگ برای واحد شما در زمان سند نیز پارکینگ قید نخواهد شد مگر انکه حق استفاده از پارکینگ مشاعی در سند شما قید گردد