مشاوره حقوقی رایگان - پارک ماشین

با سلام. بنده دو عدد پارکینگ دارم که پشت ماشینهای بنده جای دو عدد پارک ماشین که جزو مشاعات می‌باشد ولی مزاحمتی برای تردد ماشینها ندارد . بطور موقت میتوانم در هفته یک روز ماشین مهمان را پارک کنم. با توجه به اینکه غیر از یکی از ساکنین بقیه مخالفتی ندارند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اجازه تمام مالکین ممکن است مگر اینکه در پارکینگ اختصاصی خودتان جا کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر گونه تصرفی در مشاعات ، بدون رضایت حتی یک نفر ممنوع و جرم است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

سلام
در اپارتمان ها هر کس صرفا به اتدازه ای حق پارک ماشین خواهد داشت که جایگاه اختصاصی وی باشد. هر چیزی خلاف این مورد نیاز به توافق و رضایت تمامی اهالی ساختمان دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر رضایت کلیه مالکین ضروری است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر نیاز به اخذ موافقت تمام ساکنین است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید