مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اظهارنامه

باسلام و خسته نباشید خدا قوت
به نام الله
بنده چند روز پیش اظهارنامه ای برای ناپدریم فرستادم و از ایشون درخواست کردم تا مدارکی که برای اثبات ورثه بودن ایشان به عنوان شوهر مادرم که بوده و چون بنده اطلاعی از عقدنامه چه موقت و چه رسمی ایشان را نمیدانم و ایشان همکاری نمی‌کنند حال اگر بعد از یک هفته مهلت که به ایشون داده شده جواب اظهارنامه را ندادند بنده میتوانم از شورا یا از دادگاه نامه بگیرم که ایشون با این که اظهارنامه فرستادم جواب ندادند ناپدری را از انحصار وراثت حذف و با ورثه های دیگر که دارند اموال مادرمان را تقسیم کنیم آیا برایم امکان دارد یا مشکل میشود البته خدمت عزیزان عارض شوم تا اونجایی که بنده اطلاع موثق دارم ایشون سیو چند سال پیش فقط صیغه نامه دارن رسمی نیس لطفا راهنماییم کنید سپاسگذارم از صبر و حوصله که با دقت عرایضم رو مطالعه کردید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
همسر موقت وارث متوفی به حساب نمی آید ، اگر ازدواج آنها دائم بوده و ثبت شده باشد ، در شناسنامه مادرتان و در سند سجلی اداره ثبت احوال ، ثبت شده است .
موفق باشید