مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهدات توسط تعاونی مسکن

سلام، وقتتون بخیر. بنده دی ماه سال 1396 از طریق خرید امتیاز از یکی از اعضاء پروژه در حال خرید زمین جهت ساخت و تحویل آپارتمان با تحویل سه سال پس از شروع و خرید زمین، عضو تعاونی شدم. طبق اعلام تعاونی تعداد اعضاء جهت این پروژه 90 نفر ثابت و 10 نفر به عنوان ذخیره که در صورت عدم پرداخت اقساط اعلامی جهت خرید زمین، اعضای ذخیره جایگزین گردند. بنده و باقی اعضاء طبق تعهد مبالغ اعلامی را در زمان تعیین شده پرداخت نمودیم. اما متاسفانه تعاونی به تعهدات خود تا امسال عمل نکرده و در این سه سال و چند ماه با اعلام اطلاعیه جهت پرداخت اقساط از ما پول دریافت نموده. ضمنا قیمت اعلامی در ابتدای عضو گیری متری 2750000 تومان اعلام شده بود که در صورت تورم سالیانه مبلغ تغییر یابد. در صورتی که اعضاء تاکنون حدود 600 میلیون تومان برای واحد های 90 متری پرداخت نموده اند. ولی همچنان تعاونی طی اطلاعیه جدید برای سال 1400 مبلغ 360 میلیون تومان واریزی لحاظ نموده است. این در حالی است که تعاونی تازه شروع به کار نموده است. ( گودبرداری یک بلوک از 2 بلوک تمام شده ) ضمنا هیچ کدام از اعضاء از قیمت تمام شده و نقشه ساختمان و زمان تحویل و... اطلاعی نداریم. تعاونی از پاسخگویی به اعضا امتناع میکند. لطفا راهنمایی فرمایید چگونه میتوانیم از حقوق از دست رفتمان دفاع کنیم؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

من باید قرارداد. شما رو ببینم و آیا در اون قرار داد تاخیر در زمان نحویل خسارتی رو در بر دارد یا خیر