مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تعاونی الف.پ

وقت بخیر. متاسفانه شکر خوردم و حدود دوازده سال پیش از طریق تاکسیرانی (تعاونی الف.پ) برای یک واحد آپارتمان ثبت نام کردم و اقساط را همواره به‌موقع پرداخت کردم. از زمانی که هیئت مدیره کلاهبردار از آب درآمد (ده سال پیش) دو بار هیئت جدیدی تشکیل شد. ولی تا امروز به جز گرفتن مبالغی چندبرابر و دادن وعده‌های توخالی اقدامی صورت نداده‌اند. لازم به ذکر است که این واحدها سالهاست ساخته شده‌اند و دیگر حتی نوساز نیز محسوب نمی‌شوند! ولی تحویل نمی‌دهند و هشت سال است که لنگ مشاعات‌اند! الان یک سال است که حتی پاسخ تلفن من را نمی‌دهند و اصلا نمی‌دانم الان طرف حساب اعضای تعاونی کیست و شکایت من باید چگونه و از چه کسی باشد. پیش از هرچیز مایلم بدانم آیا شکایات دیگری ازین تعاونی ثبت شده است؟ و اگر شده‌ است کارشان به کجا رسیده است. دوم اینکه قصد دارم خودم نیز از ایشان شکایت کنم. قدردان می‌شوم اگر راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع از تعاونی شکایت کنید . یا به صورت حقوقی دادخواست دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

از طریق اداره تعاون اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بهتر است به هم اه سایر اعضا که مثل شما هستند شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به تسلیم مبیع و خسارات به طرفیت شرکت
و مدیرعامل اقامه نمایید و به
مفاد قرارداد خود استناد نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با یک وکیل متخصص در امور مربوطه مشورت نمایید