مشاوره حقوقی رایگان - نیم چارک

سلام. پدرم از 7 قطعه زمین مزروعی سهم الارث دارد که به نام مادرشان است و الان دست عمه ام هست.
بعد از فوت پدرم خواستیم از عمه ام بگیریم که یکی از برادرانم قولنامه ای را رو کرده و میگه مرحوم پدرمان کل سهم الارث خود را به ایشان واگذار کرده است.
در اون قولنامه نوشته: ( مورد معامله : نیم چارک تعداد 7 قطعه زمین و ... )

منظور از ( نیم چارک) فرمودید ( یک هشتم است) حالا یک هشتم از کل زمین است یا سهم الارث پدرم؟
ممنون.

پاسخ ها :

نصراله  احمدي

نصراله احمدي :

اگر مدعی جعل هستید شکایت کنید کارشناس بررسی می‌کنه جعلی بودن را و یک چارک یک چهارم بایدباشه البته درهرشهری مقدارش فرق می‌کنه اگرهم ملک بنام مادرشان هست که از طریق مادرشان اقدام کنید که سندبنامش هست