مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با عرض سلام.
بنده 6 سال پیش بر اساس سندی که ارائه شده بود آپارتمانی معامله کردم و به همین ترتیب سند منتقل شده و پارکینگ و... مشخص است. یکی دیگر از مالکان قبلی که به فرد دیگری فروخته مدعی شده که پارکینگ برای ایشان بوده و فردی که به بنده خانه را فروخته اشتباه کرده. سوال بنده این است که تکلیف اینجانب چه میشود و چه کاری باید انجام دهم که بهترین کار باشد؟ با تشکر.

پاسخ ها :

حسین رادمهر

جناب آقای حسین رادمهر :

سلام
شما می تونید به اداره ثبت اسناد و املاک مربوطه مراجعه کنید و از طریق صورت مجلس تفکیکی استعلام لازم رو بگیرد،و مشخص بشه پارکینگ مریوط به کدوم واحده
اگر برای واحده خریداری شده شما نیست برای مطالبه مابه تفاوت مبلغ پرداختی اقدام لازم رو انجام بدید