مشاوره حقوقی رایگان - پارک موتور سیکلت در مشاعات

با سلام. بنده مالک یک واحد از یک ساختمان چهار واحدی هستم که پارکینگ دو عدد موجود هست. بنده پارکینگ ندارم و مالک پارکینگ میگه نمیتونی موتور رو این جا پارک کنی. آیا همچین چیزی هست که من در قسمت مشاع هم نتونم پارک کنم؟ جایی که خودم هم سهم دارم.

پاسخ ها :

حسین یوسفی (سینا یوسفی)

حسین یوسفی (سینا یوسفی) :

سلام.
بله نمی توانید در قسمت مشاع وسایل بگذارید یا موتور پارک کنید