مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با سلام
بنده ساکن ساختمان 4 ط هستم کل ساختمان 2 واحد پارکینگ دارد ولی در داخل پارکینگ چهار ماشین دو به دو پشت هم و بدون مزاحمت همسایه می تواند قرار بگیرد
طبقه چهارم که پارکینگ ندارد مدعی قرار دادن موتور در داخل پارکینگ هستش و میگوید میخواهم در مشاعات موتور قرار دهم
آیا میتواند در مشاعات موتور قرار دهد؟ و آیا من که پارکینگ دارم و در سند 10/8 قید شده میتوانم دو تا ماشین قرار دهم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در پارکینگ اختصاصی خودتان که متراژ آن مشخص است پارک کنید.
مالک طبقه چهار بدون اجازه سایر مالکین حق پارک ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر در مشاعات بدون اذن سایر مالکین نمیتوان موتور پارک نمود مضافا اینکه شما نیز در پارکینگ حق پارک یه خودرو را خواهید داشت مگر با اجازه سایر مالکین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پاسخ هر دو سوال منفی است نه ایشان می تواند در مشاعات پارک کند و شما می توانید به جز یک خودرو وسیله دیگری را وارد نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مشاعات بدون اذن سایر مالکین نمیتوان موتور پارک نموداوشما نیز در پارکینگ حق پارک فقط حق پارک یک ماشین را دارید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر نمی‌تواند در مشاعات موتور پارک کند و شما هم فقط یک ماشین را میتوانید پارک کنید مگر اینکه با بقیه مالکان توافق کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود در پارکینگ اختصاصی خود پارک نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در مشاعات بدون اجازه سایرین نمیتوان تصرف نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر موتور مزاحنتی برای مالکین مشاع داشته باشد نمیتواند. شما هم اگر در قرارداد دوتا پارکینگ دارسد میتوانید دو ماشین قرار دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در مشاعات بدون اجازه سایرمالکین نمیتوان پارک نمود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در مشاعات بدون اذن سایر مالکین نمیتوان موتور پارک نمود همچنین شما نیز در پارکینگ حق پارک یک خودرو را دارید مگر با اجازه سایر مالکین