مشاوره حقوقی رایگان - طبقه مازاد ساختمان

با سلام.
بنده یک ملک دارم به متراژ 183 و 90 که سند را تجمیع نمودم و تشویقی یک طبقه را هم به من دادند و کلا مجوز 3 طبقه روی پیلوت را به من داده اند. چون کوچه 8 متری می‌باشد و زنده به این موضوع اعتراض دارم. چون ساختمان سه طبقه را اکثرا آسانسور نمیگذارم و اگر هم بخواهم آسانسور بگذارم برای من صرف اقتصادی ندارد. آیا اگر اعتراض کنم، میتونم یک طبقه دیگر را از شهرداری بگیرم؟ چون چند مرحله درخواست دادم اما موافقت نمیشه و حتی درخواست فروش یک طبقه تراکم را هم کردم اما موافقت نمیشود. لطفا بنده را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

خیر مگر آنکه مازاد بسازید و در کمسیون ماده 100 به جای تخریب به شما جریمه بخورد که این موضوع پیشنهاد نمی گردد