مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بدهی

با سلام. بنده در اردیبهشت ماه نود و نه مبلغ دو میلیون تومان به همکارم که در یک شرکت کار می‌کردیم، قرض دادم و ایشون قرار بود در یک جایی سرمایه گذاری کند و حتی با سود هم به من برگرداند. چون از موعد پرداخت خیلی گذشته است و ایشون پرداخت نمی‌کند و هیچ تلاشی هم انجام نمی‌دهد، چندین بار به ایشان پیام داده ام که اصلا اهمیت نمی دهند. آخرین بار این هفته که پیام دادم و طلب بدهی کردم من را بلاک کردند و دیگر به ایشان دسترسی ندارم. از شرکت ما هم رفته اند. آیا میتوانم از ایشان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
شکایت که نه ولی دادخواست حقوقی بدهید و از طریق شورای حل اختلاف مطالبه وجه کنید.